Stopp i avloppet?

Har du eller din fastighet stopp i avloppet? Uppsala Rörteam är ett säkert val om du behöver hjälp med stopp i avloppet. Inget jobb är för stort eller för litet och oavsett utmaning har vi med största sannolikhet stött på ett liknande problem förut. Vi har som mål att vara Uppsala bästa VVS företag med hög kvalitet, effektiv arbete till ett marknadsmässigt pris. Du kan känna dig trygg med Uppsala Rörteam och du är välkommen att kontakta oss för frågor eller hjälp med VVS.

Avloppsrensning Uppsala

Uppsala Rörteam är förstahands valet för avloppsrensning i Uppsala. Vi jobbar med allt ifrån stopp i avlopp, stamspolning, rörinspektion och allt inom VVS. Oavsett om det handlar om ett stort problem eller ett enkelt stopp i handfatet, stopp i toaletten eller stopp i rören så är vi det självklara valet med kostnadseffektiv och snabb service. Vi åtgärdar problemet och säkerställer att grundproblemet inte uppstår igen. Med över 20 år som Uppsalas förstahandsval är du i trygga händer med våra certifierade rörmokare. Varmt välkommen till Uppsala Rörteam!

Stopp i avloppet brf?

På Uppsala Rörteam förstår värdet av att ha tillgång till en professionell och pålitlig rörmokare som du alltid kan ringa när du behöver hjälp. Våra certifierade rörmokare hos Uppsala Rörteam är en av Uppsalas ledande VVS-firma när det gäller att hjälpa bostadsrättsföreningar med stopp i avlopp och även de svåraste problem är något vi hanterar dagligen. Vårt mål är snabb och hög service och vi strävar alltid med att överträffa våra kunders förväntningar. Har du fler frågor gällande VVS, avloppsrensning eller stopp i avloppet?

Kontakta oss redan idag!

Har du frågor om VVS installationer i Uppsala? Du kan fylla i kontakformuläret precis nedanför. Vill du nå ut till oss på annat vis är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag på telefonnummer 018-410 80 83 eller e-mail på ola.w@uppsalarorteam.se.