Reparation Toalett

Har du en rinnande toalett eller behöver hjälp med reparation i badrummet? Våra lokala rörmokare i Uppsala är certifierade och försäkrade och redo att ta sig an alla slags uppdrag inom VVS i Uppsala däribland rinnande toaletter eller stopp i toalett. Med över 20 års erfarenhet inom VVS i Uppsala har vi byggt upp ett välrenommerat rykte och du kan känna dig trygg med.


Rinnande toalett?


Vi vet att när livet händer så kan alla möjliga slags problem uppstå och när det gäller badrum är det särskilt viktigt och skönt om det löser sig snabbt. Så oavsett vilket VVS-problem du har kan du lita på att vi kommer att åtgärda problemet snabbt och effektivt. Vi kan hjälpa dig med allt från toalettreparationer till stopp i rör eller toalett.


På Uppsala Rörteam förstår värdet av att ha tillgång till en professionell och pålitlig rörmokare som du alltid kan ringa när du behöver hjälp. Vårt mål är snabb och hög service och vi strävar alltid med att överträffa våra kunders förväntningar. Har du fler frågor gällande VVS reparation, installation eller service?

Kontakta oss redan idag!

Har du frågor om VVS installationer i Uppsala? Du kan fylla i kontakformuläret precis nedanför. Vill du nå ut till oss på annat vis är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag på telefonnummer 018-410 80 83 eller e-mail på ola.w@uppsalarorteam.se.