Rörinspektion Uppsala

Var det länge sedan du inspekterade rören i din fastighet? Eller får du ofta stopp i avloppet utan att veta vad det beror på? Våra experter på Uppsala Rörteam vet efter lång erfarenhet i branschen att ett av de mest kostnadseffektiva sättet att spara pengar på är att vara proaktiv när det gäller att ligga före problemen innan de uppstår. En vattenskada eller ett stopp i rören kan bli kostsamt. Om du vill ha en rörinspektion eller vill ha hjälp med rörproblem så är du varmt välkommen att kontakta våra VVS-experter på Uppsala Rörteam.

Auktoriserad rörinspektion med kamera

Uppsala Rörteam är förstahands valet för rörinspektion i Uppsala. Vi använder oss av utrustning i toppklass där vi har filmutrustning för att upptäcka alla slags problem med rören där vi kan vara proaktiva om vi ser begynnande rörbrott, upptäcka tecken på avlagringar och om det fastnad något. Genom att skicka ned en kamera och följa rören i tv-skärmar kan du känna dig trygg med att inspektionen inte missar något. Vi spelar in utredningen så att du som kund kan få se var problemen är och bättre kan ta beslut om åtgärder. Våra auktoriserade VVS-tekniker har lång erfarenhet av rörservice och vi konsulterar, informerar och hjälper dig hela vägen så att du känner trygg med arbetet med dina rör och avlopp.

Kontakta oss redan idag!

Har du frågor om VVS service i Uppsala? Du kan fylla i kontakformuläret precis nedanför. Vill du nå ut till oss på annat vis är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag på telefonnummer 018-410 80 83 eller e-mail på ola.w@uppsalarorteam.se.