VVS Reparation Uppsala

Har du ett VVS-problem? Våra lokala rörmokare i Uppsala är certifierade och försäkrade och redo att ta sig an alla slags uppdrag inom VVS i Uppsala. Med över 20 års erfarenhet inom VVS i Uppsala har vi byggt upp ett välrenommerat rykte och du kan känna dig trygg med. Vi på Uppsala Rörteam är ett säkert val om du vill ha en bra VVS reparation.

Inget jobb är för stort eller för litet och oavsett utmaning har vi med största sannolikhet stött på ett liknande problem förut. Vi gör allt inom VVS såsom service, reparationer och installationer. Oavsett om du har VVS-problem hemma i din bostad, om du är en företagschef eller en hyresvärd. Behöver du en VVS-reparation kan du alltid vända dig till oss när saker går fel.

Faktum är att vi har tillhandahållit våra VVS-reparationstjänster till kunder i och runt Uppsala ända sedan år 2014. Vi har stor erfarenhet av att ha arbetat med mängder av olika slags kunder, i nästan alla slags byggnader. Vi erbjuder också förebyggande underhåll och vår snabba installationsservice är otvivelaktigt i absolut framkant inom VVS i Uppsala.

Ett brett utbud av VVS-reparationstjänster i Uppsala:
Vi kan allt inom VVS. Oavsett vilket VVS-problem du har kan du lita på att vi kommer att åtgärda problemet. Vi kan hjälpa dig med allt från toalettreparationer till igensatta rör. Vi kommer att identifiera orsaken till problemet och åtgärda det åt dig.

På Uppsala Rörteam förstår värdet av att ha tillgång till en professionell och pålitlig rörmokare som du alltid kan ringa när du behöver hjälp. Vårt mål är snabb och hög service och vi strävar alltid med att överträffa våra kunders förväntningar. Har du fler frågor gällande VVS reparation, installation eller service?

Kontakta oss redan idag!

Har du frågor om VVS installationer i Uppsala? Du kan fylla i kontakformuläret precis nedanför. Vill du nå ut till oss på annat vis är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag på telefonnummer 018-410 80 83 eller e-mail på ola.w@uppsalarorteam.se.