VVS Service Uppsala

Hos Uppsala Rörteam har vi en stark tro på att vara proaktiva. Genom vår effektiva VVS service i Uppsala har vi hjälpt många av våra kunder att spara tusentals kronor, som annars hade spenderats på onödiga VVS reparationer.

En VVS reparation kan bli mycket kostsam om man inte tagit sig tid att ringa en rörmokare vid första tecken på att något är fel. Genom att utföra en kontinuerlig VVS service kan man i många fall undvika att en nödsituation uppstår. VVS-servicen inkluderar en grundlig inspektion, rengöring och uppgraderingar eller byte av olika delar. Behöver du däremot hjälp med installation eller reparation erbjuder vi det med.

Förhindra olyckor och känn dig trygg

Istället för att spendera värdefulla pengar på akuta VVS-reparationer så är VVS-service en lågkostnadsinvestering som är lätt att budgetera för. Har du varit med om akuta VVS-problem som exempelvis en omfattande rörläcka med vattenskada som följd vet du hur kostsamt och problematiskt det blir.

Undvik oväntade utgifter för onödiga VVS-problem genom att anlita oss på Uppsala Rörteam – förstklassig VVS service i Uppsala. Hos oss gäller 100 % kvalitet!

Kontakta oss idag!

Har du frågor om VVS installationer i Uppsala? Du kan fylla i kontakformuläret precis nedanför. Vill du nå ut till oss på annat vis är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag på telefonnummer 018-410 80 83 eller e-mail på ola.w@uppsalarorteam.se.