VVS montör & installation Uppsala

Vi på Uppsala Rörteam är en VVS montör som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom VVS-installationer i Uppsala. När en reparation inte är ett alternativ är nästa steg vanligtvis en ny VVS-installation. Vi kan hantera alla aspekter av dina VVS-behov, inte bara gällande nya installationer. Vi utför även andra tjänster som VVS-reparationer och servicearbeten. Du kan läsa mer om vad för tjänster vi erbjuder på respektive sida.

När du behöver en VVS installation kan du lita på att Uppsala Rörteam är den VVS montör som är redo att lösa uppgiften. Allt från spisar, kylskåp och eldstäder till värmepumpar, cylindrar och golvvärme installerar vi enligt tillverkarens specifikationer. Detta betyder inte enbart att din nya investering kommer att fungera som den ska utan också att du behåller tillverkarens garanti.

VVS-installationer i bostäder samt kommersiella och industriella fastigheter:
Det spelar ingen roll vare sig du har ett mindre arbetskök i din bostad eller ett professionellt restaurangkök. Vi arbetar med allt även om du har golvvärme i ett rum eller i hela bostaden. Varje enskild VVS installation ska utföras med samma höga kvalitet. Vi samarbetar gärna med dig för att hitta en tidpunkt som passar för installationen. Med mycket erfarenhet kommer en bred expertis. Därför kan vi troligen hjälpa dig med en mängd olika problem, stora som små. Du kan förvänta dig en hög standard och kvalitet som kommer av en erfaren VVS-specialist.

Våra VVS-specialister är väl bevandrade inom alla aspekter av VVS installationer i Uppsala. Vilket innebär att inget jobb är för stort eller för litet för oss på Uppsala Rörteam. Oavsett ärende inom VVS är vi tillgängliga och redo för uppgiften över hela Uppsala Kommun och närliggande områden.

Kontakta oss redan idag!

Har du frågor om VVS installationer i Uppsala? Du kan fylla i kontakformuläret precis nedanför. Vill du nå ut till oss på annat vis är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag på telefonnummer 018-410 80 83 eller e-mail på ola.w@uppsalarorteam.se.